طرز تهیه سوپ گشنیز که یکی از خوشمزه ترین و خوش طعم ترین پیش غذا های موجود است که میتوانید آن را درست کنید و نوش جان کنید.
سوپ گشنیز بهترین جایگزین برای سوپ جو است و میتوانید با طعم جدید و جذاب ان در مهمانی های خود از مهمانان پذیرایی کنید.
در ادامه به صورت قدم به قدم دستور پخت سوپ گشنیز را برای شما در سایت فندو قرار میدهیم. همراه ما باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
جو پخته شده | ۱ و نیم لیوان |
هویج پخته شده متوسط | ۳ عدد |
سیب زمینی متوسط رنده شده | ۲ عدد |
گشنیز خرد شده | نیم کیلو |
آرد | ۱ قاشق غذا خوری |
آب مرغ | ۲ تا ۳ لیوان |
ماست هم زده | ۱ بسته |
سیر خرد شده | ۵ تا ۶ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوپ گشنیز
مرحله اول درست کردن سوپ گشنیز
در ابتدا و اولین مرحله مقداری جو را در قابلمه میریزیم و بعد مقداری آب به قابلمه خود اضافه میکنیم و آن را روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا جو ها خو بپزند و نرم شوند. پیشنهاد میکنم جو را از شب قبل خیس کنید تا هم زودتر پخته شود و هم نفخ آن گرفته شود.
مرحله دوم پخت سوپ گشنیز
در مرحله دوم هویج ها را به خوبی بشورید و در یک قابلمه دیگر به همراه مقداری آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا هویج ها هم پخته شود و کاملا نرم باشد، بعد از پخته شدن هویج و جو یک پیاز را به صورت نگینی و ریز خورد کنید.
مرحله سوم طرز تهیه سوپ گشنیز
سپس در یک قابلمه کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره به صور کامل آب شود. بعد پیاز ها را در تایه قرار دهید و با کره تفت بدید تا پیاز ها سبک و رنگ آن طلایی بشود. بعد جو های پخته شده را هم به قابلمه اضافه کنید و کمی با پیاز تفت دهید.
مرحله چهارم اموزش پخت سوپ گشنیز
وقتی که کاملاً با هم مخلوط شدند و تفت داده شدند مقداری آب روی آنها بگیرید، بعد در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا کمی دیگر جوها با پیازها بپزند سپس هویج پخته شده را با سلیقه خودتان با رنده درشت یا رنده ریز رنده کنید و داخل قابلمه بریزید.
مرحله پنجم دستور پخت سوپ گشنیز
سیب زمینیها را پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید، سپس داخل قابلمه بریزید، در قابلمه را ببندید بعد اجازه دهید تا همه مواد با هم خوب بپزد و عطر و طعم آنها به خورد هم برود باید هویجها و سیب زمینیها خوب بپزند طوری که لعاب دار شوند.
مرحله ششم
سپس مقداری نمک به سوپ اضافه کنید و هم بزنید بعد از آن مقداری فلفل سیاه را هم به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، سپس در قابلمه را ببندید بعد گشنیزها را که از قبل تمیز شستهاید و خشک شدهاند ریز خرد و ساطوری کنید.
مرحله هفتم
گشنیزهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید دوباره در قابلمه را ببندید تا گشنیز همراه با مواد بپزد و آماده شود، در این فاصله مقداری ماست هم زده را داخل یک ظرف بریزید کمی آرد به آن اضافه کنید خوب هم بزنید تا با هم ترکیب و یکدست شوند.
مرحله هشتم
سپس مقداری آب مرغ را که از قبل پخته و آماده کردهاید به ترکیب ماست و آرد اضافه کنید، خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند برای خوش طعمتر شدن این مخلوط میتوانید از عصاره مرغ هم استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشد.
مرحله نهم
بعد از آن برای این که وقتی ماست را به سوپ اضافه میکنید بریده نشود بهتر است مقداری از مخلوط سوپ را ابتدا داخل ماست بریزید، هم بزنید تا هم دما شوند سپس مخلوط را داخل سوپ بریزید، کمی هم بزنید تا خوب با هم ترکیب و یکدست شوند.
مرحله دهم
سیرها را پوست بگیرید، تمیز بشورید و با رنده ریز رنده کنید یا آنها را کاملاً ریز خرد کنید بعد در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا با در نیمه باز سوپ کمی دیگر بپزد و آماده شود وقتی که سوپ کاملا جا افتاد و خوب پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله یازدهم
سپس سوپ گشنیز را داخل ظرف مناسب بکشید و روی آن مقداری ماست هم زده بریزید بعد با چند برگ نعنا، جعفری، ریحان تازه تزئین کنید همینطور میتوانید برای تزئین سوپ از مقداری مغز گردوی خرد شده هم استفاده کنید و روی سوپ بریزید. در آخر سوپ گشنیز را به عنوان یک پیش غذای سالم و مقوی یا برای افطار در ماه رمضان همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
به همین سادگی ! 🙂 امیدوارم که از این آموزش آشپزی در فندو رضایت داشته باشید.
نظرات کاربران